Over ons

 

achterpagina van het boek

Over ons: inhoud van het boek? We kijken in een stukje van ons leven. Een gezin, vader, moeder en 2 kinderen. Hoe verschillend kan een leven zijn voor- en nadat een bacterie ‘Meningokokken’ (een van die twee rotzakken) de macht over een lichaam en geest pakt.

Als we even terugkijken zien we dat we wonen, leven en werken in een bijzondere situatie.

Een paar voorbeelden:

* het leven is op z’n minst bijzonder te noemen als in het begin van de jaren tachtig van de vorige eeuw niet de man, maar de vrouw de kostwinner is;

* ook bijzonder is dat wij samen een oude fabriek kopen: ‘Industrieel Erfgoed’. In  1982 wellicht bijzonder, nu niet meer.

Nu kijken we al een aantal jaren naar een belangrijk modeverschijnsel dat vanuit Amerika is komen overwaaien. Daar begon men in het begin van het jaar 2000 ineens veel belangstelling te krijgen voor de architectuur van de leegstaande fabriekshallen en voor de diverse gebruiksmogelijkheden. Wij wonen en werken dan al een aantal jaren in onze ‘Oude Fabriek’. Het is slechts een klein aspect in het leven van het hele gezin. ‘Wonen en Werken’ in zo’n omgeving heeft wel wat!