Limburger 7 augustus 2019

Hoe een paar ‘rotzakken’ het huwelijksleven van Ans vergalden
De Limburger SERIE UITGELICHT 06-08-2019 om 11:00 door Ron Buitenhuis

Hoe een paar ‘rotzakken’ het huwelijksleven van Ans vergalden
„Ik kan alleen maar ‘godverdomme’ zeggen.”

Afbeelding: JOHN PETERS

Omdat haar man Cees als kunstenaar minder verdiende, werd Ans Krebbeks (74) noodgedwongen makelaar. Op hun 60ste zouden ze samen gaan rentenieren. Maar toen kropen virussen en bacteriën in de hersenen van Cees. Einde huwelijk en alleen nog ellende en zorgen.

Als ik de laatste dertig jaar van m’n leven in één woord moet samenvatten dan zeg ik: godverdomme! Niet eens zozeer omdat ik boos ben over alle tegenslagen. Ik ben een nuchter mens, op het laconieke af. Doris Day zong het al: que sera sera, het komt zoals het komt.

Nee, dat ‘godverdomme’ slaat meer op teleurstelling. Het had allemaal zo anders kunnen lopen als die verdomde virussen niet in de hersenen van mijn man Cees waren gekropen. Ik heb er een boek over geschreven met de titel ‘Rotzakken..

U leest hier een beknopt gedeelte uit een uitgebreid bericht dat gepubliceerd is op 7 augustus 2019 in de krant ‘De Limburger’. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *