PUIK nieuws

cultuur: kleuren-ets

Ans Krebbeks van makelaar naar… schrijver

Ans begon in 1983 een makelaarskantoor op de Rijksweg 12 in Reuver en eindigde in 2014 op de Rijksweg 39a. Toen het kantoor een nieuwe eigenaar kreeg, bleef Ans nog een paar jaar doorwerken als parttimer. Daarna nam ze even de tijd om e.e.a. op een rijtje te zetten. Na een lange periode van werken nu lekker vrij zijn en niks doen? Dat ligt niet in haar aard. En een ander leven werd het. Een goed idee. 
Ans: “Toen ik tijdens de organisatie van het jaarlijkse ‘Beesel Creatief’ meewerkte, zei een goede vriend: “waarom ga je niet met de kunst van Cees daar staan, i.p.v. achter de kassa te werken?” Goed idee, maar om daar effe zomaar met een paar grafische werken te gaan staan, was voor mij onvoldoende bevredigend. Lees verder “PUIK nieuws”

Meningokokken

Bron: RTL NIEUWS 15 februari 2019 

Meningokokkenziekte is een verzamelnaam voor ziekten die worden veroorzaakt door een bacterie: de meningokok. Je kunt drager zijn van de bacterie, maar daardoor loop je nog geen gevaar. Pas als de bacterie doorzet en je besmet, kan je – in slechts enkele uren – heel erg ziek worden. Je kan dan een bloedvergiftiging of hersenvliesontsteking krijgen en dat kan dodelijk zijn.

Lees verder “Meningokokken”