Coronatijd

De spanning rondom het corona-virus duurt al enkele maanden. Duchtige en extreme maatregelen waren en zijn nodig. Zeker in de intelligente Lock-down periode. Het kostte een behoorlijk aantal mensen toonbaar veel moeite. Het bracht tot nu toe veel verdriet en eenzaamheid. Ja, dan zit je daar als oma of opa van boven de zeventig maar eenzaam een beetje voor je uit te kijken en je tijd uit te zitten. Balkonscenes om je kinderen en kleinkinderen even toe te zwaaien. We zagen dit regelmatig in het nieuws.

Maarre… het ene virus is het andere niet. Het zijn allemaal wel ROTZAKKEN en kunnen op een menselijk lichaam behoorlijk wat schade aanrichten. Hetgeen duidelijk naar voren komt in het boek. Ook de dood komt vaak onverwachts. Het zijn dus niet alleen rotzakken maar ook stommeriken.

Het stond al een paar keer in het nieuws. Een beetje verborgen omdat die corona alle aandacht op eist. Heeft u het ook gelezen? Gelukkig gaan de injecties bij de jeugd tegen de Meningokokken gewoon door.

Ons eerste kleinkind was ook aan de beurt. Het zal duidelijk zijn dat er binnen onze familie geen enkele twijfel bestaat of een injectie wel of niet door zal gaan.

Het was geen moeilijke keuze. Injectie is voltooid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *